Kaynak: Ümit Usta – Hamur İşleri
Hazırlama Süresi: 50 dakika
Fırın Isısı: 170º
Zorluk: Kolay
Malzeme Tedariki: Kolay
Genel Puan:
Malzemeler
2,5 - 3 su bardağı un
1,5 su bardağı iri çekilmiş ceviz
1 su bardağı çekirdeksiz üzüm
1 çay bardağı yoğurt
2 çay bardağı toz şeker
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yağ
1/4 paket (65gr.) margarin
Hazırlanışı
1. Bütün malzemeleri karıştırıp yoğurun.
2. Ceviz büyüklüğünde toplar koparıp yağlanmış tepsiye dizin (aralıklı olmasına dikkat edin).
3. Üzerlerine şeker serpiştirip fırına sürün.
4. Altları kızarınca fırından alın. (Ümit Usta üstleri kızarınca çok sertleştiğini belirtmiş ben de onun sözünü dinledim)
Bu tarifte margarin kullanmış ama ben tereyağ kullandım, bence sıvı yağ miktarı artırılarak yine aynı lezzet yakalanabilir.
umit usta duyduguma gore sen adamlarnan pasta savasi yapip sonra da duzeltip satiyomussun ????
YanıtlaSilТhanκs fоr shaгіng your thoughtѕ about unіversity
YanıtlaSilof guadalajaгa. Rеgaгds
Rеvieω my blog - art programs
Check out my webpage host university